Investeer in studentenkamers met huurgarantie.

Le Central is dé nieuwe studentenresidentie van Mons (Bergen) waar u eigenaar kan worden van een studentenkamer. L’UMONS, de universiteit van Bergen, is uw huurder en geeft u 27 jaar lang gegarandeerde én geïndexeerde huuropbrengsten. Bovendien neemt L’UMONS alle kosten in verband met de huur en het onderhoud van de studentenaccommodatie voor haar rekening. U kunt dus zeker zijn van een stabiel aanvullend inkomen gedurende 27 jaar, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Download investeringsdossier

 

“ Een niet te missen adres in Mons,
dicht bij de 3 campussen en op 100 m van het treinstation.”

Investeer in een van best gelegen studentenkamers in Mons.

Le Central ligt in het hart van het studentenleven in Bergen. Het Leopoldplein, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum en de verschillende UMONS-vestigingen, is het epicentrum waar de studenten profiteren van het te voet toegankelijke studentenleven, de uitgaansbuurt, vele winkels, sport en vrije tijd. Bovendien heeft de residentie een uitstekende bereikbaarheid dankzij het station en de verschillende bushaltes die er recht tegenover liggen.

Met meer dan 18.000 studenten per jaar garandeert L’UMONS 27 jaar huuropbrengsten.

Het UMONS is een erkende universiteit waarin verschillende faculteiten en universiteiten zijn verenigd. In de loop der jaren heeft zij 230 internationale partnerschappen opgezet in meer dan 50 landen. Elk jaar verwelkomt de stad Mons meer dan 18.000 studenten uit België en elders.

In een context waarin de vraag naar studentenhuisvesting veel groter is dan het aanbod, beheert het UMONS de studentenkamers zelf en verhuurt deze tegen geïndexeerde huurprijzen gedurende 27 jaar. U profiteert van een zeer voordelig rentabiliteits- en belastingstelsel met maximale gemoedsrust.

Uw huuropbrengsten stijgen elk jaar. Automatisch.

In het huurcontract staat zwart op wit dat uw huuropbrengsten rechtstreeks en automatisch verbonden zijn aan de index. Uw investering is dus volledig inflatiebestendig. Elk jaar worden de huuropbrengsten verhoogd als de index stijgt. Zo blijft de koopkracht van uw huurinkomsten intact en stijgt uw rendement jaar na jaar.

 

“Elk jaar stijgt de huurprijs automatisch en ontvangt u meer huurgelden, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen.”

Nooit overwachte huur- of onderhoudskosten.

In 2021 heeft het UMONS een huurovereenkomst gesloten voor de gehele residentie Le Central voor een vaste duur van 27 jaar. Gedurende de gehele looptijd van het contract is de UMONS verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met de huur en het onderhoud van de studentenhuisvesting.

Bespaar duizenden euro’s aan belastingen.

Als investeerder wilt u natuurlijk liever meer rendement i.p.v. meer belastingen. Bij Le Central is het fiscale luik perfect geoptimaliseerd. Bij de start betaalt u slechts 6% BTW i.p.v. 21%. Hierdoor bespaart u al snel tot € 30.000 in het eerste jaar van uw investering. Bovendien betaalt UMONS uw onroerende voorheffing wat zorgt voor nog meer rendement.

” De UMONS betaalt de volledige onroerende voorheffing en u betaalt slechts 6% BTW. “

Investeren kan al vanaf €185.750

Benieuwd naar wat Le Central te bieden heeft? Vraag het investeringsdossier of de plannen met prijzen aan of maak meteen een afspraak.

WILT U GRAAG MEER INFORMATIE?

Ontvang het investeringsdossier

Wilt u graag alles weten over Le Central? Laat dan zeker uw gegevens na en ontvang het investeringsdossier in uw mailbox.

Heeft u vragen of vindt u iets niet duidelijk?

T. 0477 80 61 11
E. info@ion.be