Investeer in studentenkamers met huurgarantie.

vanaf €178.400

Le Central is dé nieuwe studentenresidentie van Bergen (Mons) waar u eigenaar kan worden van een studentenkamer op een toplocatie. De Universiteit van Bergen (UMONS), is hier uw huurder en geeft u 27 jaar lang gegarandeerde én geïndexeerde huuropbrengsten. Bovendien neemt de UMONS alle kosten met betrekking tot de huur en het onderhoud van de studentenaccommodatie voor haar rekening. U bent dus zeker van een stabiel aanvullend inkomen gedurende 27 jaar en dit zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Aantal studenten per jaar

18.000

Gegarandeerd en geïndexeerd inkomen

gedurende 27 jaar

 

“ Een niet te missen adres in Mons,
dicht bij de 3 campussen en op 100 m van het treinstation.”

Investeer in een van de best gelegen studentenresidenties in Bergen.

Le Central ligt in het hart van het studentenleven, op het Leopoldplein in Bergen. Gelegen op een toplocatie in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum en de verschillende UMONS-vestigingen, vormt het het epicentrum van deze steeds verder groeiende studentenstad. Studenten hebben hier alle faciliteiten naast hun deur en kunnen te voet naar de campussen, de uitgaansbuurt, de vele winkels en sport -en vrijetijdsactiviteiten. Het station en de verschillende bushaltes vlak voor de deur zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

Met meer dan 18.000 studenten per jaar garandeert de UMONS 27 jaar huuropbrengsten.

De UMONS is een erkende universiteit die verschillende faculteiten en universiteiten verenigt. In de loop der jaren heeft ze 230 internationale partnerships opgezet in meer dan 50 landen. Elk jaar verwelkomt de stad Mons meer dan 18.000 nationale en internationale studenten.

Een aantal dat jaar na jaar blijft stijgen. In een context waarin de vraag naar studentenhuisvesting veel groter is dan het aanbod, beheert de UMONS de studentenkamers zelf en verhuurt ze aan geïndexeerde huurprijzen, dit gedurende 27 jaar. U profiteert van een zeer voordelig rentabiliteits- en belastingstelsel met maximale gemoedsrust.

Uw huuropbrengsten stijgen elk jaar. Automatisch.

In het huurcontract staat zwart op wit dat uw huuropbrengsten rechtstreeks en automatisch verbonden zijn aan de index. Uw investering is dus volledig inflatiebestendig. Elk jaar opnieuw worden de huuropbrengsten verhoogd wanneer de index stijgt. Zo blijft de koopkracht van uw huurinkomsten intact en stijgt uw rendement jaar na jaar.

“Elk jaar stijgt de huurprijs automatisch en ontvangt u meer huurinkomsten, zonder dat u iets hoeft te doen.”

Nooit onverwachte huur- of onderhoudskosten.

In 2021 heeft de UMONS een huurovereenkomst gesloten voor het volledige ‘Le Central’-project, en dit voor een vaste periode van 27 jaar. Gedurende de gehele looptijd van het contract is de UMONS verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met de huur en het onderhoud van de studentenhuisvesting.

Bespaar duizenden euro’s aan belastingen.

Als investeerder wilt u uiteraard liever meer rendement in plaats van meer belastingen te betalen. Bij Le Central is het fiscale luik perfect geoptimaliseerd. Bij de start betaalt u slechts 6% BTW in plaats van de gewoonlijke 21%. Hierdoor bespaart u al snel tot € 30.000 in het eerste jaar van uw investering. Bovendien betaalt de UMONS uw onroerende voorheffing, wat zorgt voor een nog hoger rendement.

Download het investeringsdossier

” De UMONS betaalt de volledige onroerende voorheffing en u betaalt slechts 6% BTW. “

WENS JE MEER INFORMATIE?

Wilt u graag alles weten over Le Central? Laat dan zeker uw gegevens na en ontvang het investeringsdossier in uw mailbox.

Ontvang het investeringsdossier

Afspraak maken

Stel een vraag

Ontvang het investeringsdossier

Wilt u graag alles weten over Le Central? Laat dan zeker uw gegevens na en ontvang het investeringsdossier in uw mailbox.

Heeft u vragen of vindt u iets niet duidelijk?

T. 0472 80 06 80
E. invest@ion.be

Download
Download nu het gratis reference book over investeren met verhuurgarantie